Om os

TolkeService er en selvstændig afdeling under Integrationsnet i Dansk Flygtningehjælp.

Vi er 12 engagerede medarbejdere og 750 dygtige tolke, der hver dag arbejder for at sikre forståelse og tryg dialog mellem mennesker.

Vores målsætning er at være den førende udbyder af tolkeformidling. Vi leverer tolkning og skriftlige oversættelser på mere end 80 sprog og dialekter.

Vi ønsker at give kunderne den bedst mulige tolkning. Vores tolke har alle en relevant faglig baggrund, og vi tester og evaluerer løbende kvaliteten af tolkninger gennem brugerundersøgelser. Vi har en høj etisk standard og har naturligvis 100% tavshedspligt. 

Samtidig ønsker vi at støtte en positiv udvikling af tolkearbejdet i Danmark. Gennem øget kompetence og kvalitet vil vi være med til at skabe større respekt for tolkenes indsats og bidrag i det danske samfund.

Vi tilbyder tolkning og oversættelse af bla. arabisk, tegrina, dari, farsi, somalisk, pashto, sorani, kurdisk, tyrkisk, polsk, rumænsk, russisk, litauisk, ukrainsk, albansk, bosnisk kroatisk serbisk, mandarin, fransk, engelsk, spansk, italiensk, marokkansk, filippinsk, tamilsk, thai, grønlandsk og nepalesisk mm.

Hos os kan du derfor regne med topkvalificerede tolke, tolkning til tiden og god service.

Vi glæder os til at tolke for dig.