Ydelser

Tolkeservice er en landsdækkende formidler af tolkning og skriftlig oversættelse på mere end 80 forskellige sprog og dialekter. Vi ved, at en vellykket tolkning kræver mere end sproglig kunnen. Derfor sikrer vi, at vores tolke har et godt kendskab til dansk kultur, danske institutioner og lovgivning. Vi foretager løbende sproglige test af vores tolke for at sikre en høj faglig standard.

Vi løser tolkeopgaver for kommuner, hospitaler, skoler og institutioner, ministerier og styrelser, fagforbund, nyhedsmedier, interesseorganisationer, reklamebureauer og mange andre private virksomheder.

Du kan bestille en af nedenstående tolkeydelser:

Fremmødetolkning
Fremmødetolkning foregår ved, at tolken møder op på et aftalt mødested.

Video- og telefontolkning
Med video- og telefontolkning får du adgang til hele vores tolkekorps, og har hermed en større fleksibilitet, uanset hvor i landet du befinder dig.                    
Ved hjælp af den mest udviklede teknologi er vi i stand til at tilbyde vores kunder videotolkning af høj kvalitet, som foregår under sikre og krypterede forhold fra lydisoleret tolkebokse.
Er videotolkning nyt for dig, så kontakt os for yderligere information og hjælp.

Skriftlig oversættelse
Professionel skriftlig oversættelse, som bl.a. varetages af oversættere og translatører. Vi har stor erfaring med oversættelser og korrekturlæsning af bl.a. sagsakter, retsudskrifter, brochurer, pjecer, attester, kørekort, uddannelsespapirer mm.

Vi kan ikke oplyse pris uden at have set materialet, så send gerne dit materiale til os på oversaettelse@drc.ngo (sikker mail) og få et uforpligtende tilbud.

Vores stempler og underskrift er godkendt i alle ministerier og styrelser i Danmark.

AKUT tolkning                                                                                       

Vi tilbyder professionel akut tolkning på telefon, samt ved fremmødetolkning, videotolkning og ved skriftlig oversættelse.

Ring på telefon nr.: 3373 5335 i åbningstiden.

Udenfor almindelig åbningstid efter kl. 16.00 og om fredagen efter kl. 14.00, ring venligst på tlf.nr.: 2892 5335 ved akutte tolkninger.